Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Το spotaki άναψε: Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011 απεργία στα ΜΜΕ

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ καλεί τους συναδέλφους μας στα ΜΜΕ να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξαν οι Ενώσεις και Ομοσπονδίες του κλάδου. Ενώνουμε τον αγώνα μας μαζί με τους εργαζόμενους όλης της χώρας. Απαντάμε συντονισμένα και δυναμικά τις επιθέσεις εργοδοτών και κυβέρνησης με στόχο την πλήρη κατάργηση των ΣΣΕ, την υπαλληλοποίηση της ενημέρωσης στον δημόσιο τομέα, τη δημιουργία κλίματος τρομοκρατίας σε βάρος των εργαζομένων με απολύσεις, μειώσεις και καθυστερήσεις καταβολής μισθών και αμοιβών συντακτών, τεχνικών υπαλλήλων και φωτορεπόρτερς, με την επιβολή εκ περιτροπής εργασία, με μονομερή αλλαγή ειδικότητας, αυθαίρετη μεταφορά εργαζομένων σε ενοικιαζόμενους τίτλους και επιχειρήσεις, με τον αντιλαϊκό – αυταρχικό κατήφορο της κυβέρνησης που επιβάλλει την πληρωμή χαρατσιών αδιάκριτα σε χαμηλοσυνταξιούχους και άνεργους – απλήρωτους - υπο-αμειβόμενους συναδέλφους μας μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ, με τις διώξεις συνδικαλιστών και την ποινικοποίηση του αγώνα μας.
Η απεργία για τους συντάκτες, διοικητικούς υπαλλήλους και τεχνικούς προτείνεται να κηρυχθεί από την 6η ώρα το πρωί της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου 2011 μέχρι την 6η το πρωί της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου 2011. Οι εργαζόμενοι στα Πρακτορεία Διανομής Τύπου απεργούν από την 22.00η ώρα (το βράδυ) της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου 2011 μέχρι την 22.00η ώρα το βράδυ της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου 2011.
Επίσης η Συντονιστική Επιτροπή καλεί τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ (εφημερίδες, τηλεόραση, περιοδικά, ραδιόφωνα, διαδίκτυο) να μετάσχουν και να προβάλλουν τα εργατικά αιτήματα και τις αγωνιστικές συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια που πραγματοποιούνται την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2011 από τα εργατικά Συνδικάτα. Στους εκβιασμούς και στην τρομοκρατία τους, οφείλουμε σύσσωμοι να αντιτάξουμε την αγωνιστικότητά μας μέχρι τέλους. Κανένας μόνος στον αγώνα του.
ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου