Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Το spotaki άναψε: Και η Charlize Theron υπήρξε θύμα του bullying!

Η Νοτιοαφρικανή superstar του Hollywood, Charlize Theron, σε συνέντευξη της στο περιοδικό People, αποκάλυψε ότι υπήρξε κι εκείνη θύμα του bullying κατά την διάρκεια της προεφηβικής της ηλικίας.
Η 36χρονη Charlize είπε: «Δεν ήμουν ποτέ ανάμεσα στα δημοφιλή άτομα του σχολείου μου. Ύπηρχε βέβαια εκείνο το πολύ δημοφιλές κορίτσι που προσπαθούσα με κάθε τρόπο να κάνω φίλη μου. Δηλαδή, προσπαθούσα σε σημείο παράνοιας. Θύμαμαι ότι μια μέρα είχα βάλει τα κλάμματα επειδή δεν μπορούσα να καθήσω δίπλα της.»

Επίσης η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι η επιτυχία της με τα αγόρια ήταν μάλλον μηδαμινή: «Φορούσα κάτι τεράστια γυαλιά και ένοιωθα σαν τυφλή. Τα αγόρια με κορόιδευαν συνεχώς γι` αυτό και φυσικά δεν είχα καμία επιτυχία. Είχα ερωτευτεί πολλά αγόρια αλλά χωρίς καμία ανταπόδωση.»
Και πως επιβίωσε η μικρή Charlize τελικά: «Από την ηλικία των 7 μέχρι τα 12 είχα γίνει αλώβητη στα πειράγματα. Είχα μάθει να μην τους ακούω καθόλου κι όταν πήγα στο γυμνάσιο αγνοούσα κάθε τι κακό, μέχρι που ήρθαν πολύ καλύτερες μέρες.» Τελικά δεν είναι πάντα αδιέξοδο...


ΠΗΓΗ: MTVGREECE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου