Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Πειθαρχική δίωξη σε Έτο λόγω… twitter!


Τελικά, το twitter έχει βάλει για τα καλά σε μπελάδες τον ΠΑΟΚ, αφού, μετά την κλήση του Αθανασιάδη για το σχόλιό του σχετικά με το ματς Νέων της ομάδας του με τον Άρη -«σεξ και βία»- ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος κάλεσε και τον Αραούχο Έτο για ένα «τιτίβισμα» αναφορικά με την ΕΠΟ και τη διαιτησία του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος παίκτης είχε γράψει: «Η ελληνική ομοσπονδία θα πρέπει να ντρέπεται για τους διαιτητές, όλοι είναι εναντίον του ΠΑΟΚ, αλλά θα τα ξεπεράσουμε όλα».

Στον Έτο ασκήθηκε δίωξη με βάση το άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα, που αναφέρεται σε περιπτώσεις δυσφήμησης του αθλήματος, και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ με βάση το άρθρο 14, που αναφέρεται στην ευθύνη των ομάδων για πράξεις αθλητών τους, που δεν προάγουν το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ για την πειθαρχική δίωξη: «Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Αραούχο Έτο και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, νομίμως εκπροσωπουμένης, για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012».

ΠΗΓΗ: ΖΟΥΓΚΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου