Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Κιλκίς: Παράταση αιτήσεων συμμετοχής στη Σχολή Γονέων της ΚΔΕΚ

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που καταγράφεται, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στη Σχολή Γονέων της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ) που υλοποιείται με τη συνεργασία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου, παρατείνεται έως και την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012.

Για πληροφορίες, αλλά και νέες αιτήσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα  23413 52277 και  6946081649.

Οι συναντήσεις έχουν χαρακτήρα βιωματικό και όχι διδακτικό και πραγματοποιούνται δωρεάν για τους συμμετέχοντες γονείς, μια φορά την εβδομάδα (κάθε Δευτέρα για τους νέους και κάθε Τετάρτη για τους παλιούς κατά τις ώρες από 17:30 έως 19:00) με την επιστημονική καθοδήγηση της κ. Έλλης Φρεγγίδου, Ψυχολόγου M.Sc. Χώρος διεξαγωγής είναι η αίθουσα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Ναός Παναγίας) στο Κιλκίς.


Η Σχολή Γονέων άνοιξε και φέτος στο κοινό του Κιλκίς με τον καθιερωμένο αγιασμό, παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων των φορέων που υποστηρίζουν τον θεσμό, όπως τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κιλκίς κ.κ. Εμμανουήλ, τον Πρόεδρο της ΚΔΕΚ κ. Ν. Αβραμίδη και τον Αρχιμανδρίτη κ. Α. Πορτοκαλίδη.

Όλοι ανεξαιρέτως κατά τον χαιρετισμό τους, επεσήμαναν το σπουδαίο έργο που επιτελείται στους κόλπους της Σχολής σε ό,τι αφορά την στήριξη των γονέων, προκειμένου οι τελευταίοι να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου