Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Η Nintendo παρουσίασε το Wii Mini


Μετά από περίπου 100 εκατομμύρια πωλήσεις συσκευών παγκοσμίως, η Nintendo παρουσίασε χθες στον Καναδά την νέα έκδοση της κονσόλας της, το Wii Mini. Με αρκετά μικρότερο μέγεθος και τιμή στα 99 δολάρια, περίπου 76 ευρώ, το Wii Mini θα κυκλοφορήσει αρχικά στην αγορά του Καναδά στις 7 Δεκεμβρίου.Το πακέτο της συσκευής περιλαμβάνει το Wii Mini σε μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες, κόκκινα χειριστήρια Wii Remote και Nunchuck ενώ βέβαια υποστηρίζει την πλειοψηφία των παιχνιδιών και των περιφερειακών της κονσόλας.

«Υπάρχουν παιχνίδια στην συλλογή του Wii για κάθε είδους παίκτη» δήλωσε ο Pov Bertram, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Nintendo στον Καναδά. «Το Wii Mini είναι ένα μεγάλο δώρο για τις γιορτές για όλη την οικογένεια. Διαθέτει «μίνι» τιμή αλλά προσφέρει μεγάλη διασκέδαση».

Η νέα έκδοση είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για παιχνίδια Wii και είναι συμβατή με πάνω από 1.400 τίτλους παιχνιδιών. Παρά το ότι δεν διαθέτει δυνατότητες internet και δεν είναι συμβατή με παιχνίδια Nintendo Gamecube αποτελεί ιδανική λύση για νέους παίκτες που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία των παιχνιδιών της εταιρείας μέσω του πρωτότυπου χειρισμού τους.

Το Wii Mini θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην αγορά του Καναδά στις 7 Δεκεμβρίου, χωρίς η εταιρεία να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την διάθεση του στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης, δεδομένης της περιόδου των εορτών όμως είναι πιθανό να το δούμε στην χώρα μας αρκετά σύντομα.

ΠΗΓΗ: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου