Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Παρουσίαση του Βιβλίου Μουσικής/CD της Ζωής Τηγανούρια

Με αφορμή την έκδοση του Βιβλίου/CD των Εκδόσεων Cambia, με παρτιτούρες για ακορντεόν και πιάνο των συνθέσεων της Ζωής Τηγανούρια, με τίτλο "Zoe's Music No.1 - Tango, Swing & Classical forms", σας προσκαλούμε στη ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του βιβλιοπωλείου "ΙΑΝΟΣ" για να απολαύσουμε μια εξαιρετική μουσική βραδιά.


Η συνθέτις και ακορντεονίστα Ζωή Τηγανούρια με το τρίο της (Ηλίας Αργυρόπουλος – πιάνο, Γιώργος Ρούλος – κοντραμπάσο, Στέλιος Γενεράλης – τύμπανα/κρουστά), πρόκειται να παίξουν γνώστες και αγαπημένες μελωδίες από τη προσωπική της δισκογραφία και όχι μόνο...



Στο Βιβλίο/CD "Zoe's Music No.1 - Tango, Swing & Classical forms", αποτυπώνονται σε παρτιτούρες για ακορντεόν και πιάνο, προσωπικές συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια που κυκλοφορούν ήδη στην δισκογραφία. 


Συνοδευόμενο από ένα CD με ηχογραφήσεις που έγιναν ειδικά για αυτό το σκοπό, απευθύνεται εξίσου σε μουσικούς (γιαtranscription) αλλά και σε απλούς ακροατές, καθώς περιέχει γνήσιες εκτελέσεις των συνθέσεων της Ζωής, ειδικά ενορχηστρωμένες από την ίδια, για ακορντεόν και πιάνο.
Στις ηχογραφήσεις έχουν παίξει πιάνο οι: Ηλίας Αργυρόπουλος, η Λίλυ Καρατζαφέρη και ο Αστέριος Παπασταματάκης.

Με εκπαιδευτική προσέγγιση για τους μουσικούς, αλλά και καλλιτεχνική ευαισθησία για τους ακροατές, το Βιβλίο/CD "Zoe's Music No.1 - Tango, Swing & Classical forms", είναι προάγγελος του δεύτερου Βιβλίου/CD με συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια με τίτλο "Zoe's Music No.2 - Traditional & Folk forms".

Να είστε όλοι εκεί ! 

Είσοδος Ελεύθερη 

Για περισσότερες πληροφορίες: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου