Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Kράτα ένα στολίδι...

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι περισσότεροι –αν δεν το έχετε ήδη κάνει - στολίζουμε ένα δέντρο, ένα κλαδί, μια γιρλάντα …κάτι, τέλος πάντων… Στολίδια λαμπερά, εύθραυστα, περίτεχνα ή έστω απλά δημιουργήματα τρυφερής παιδικής αδεξιότητας, ανασύρονται σιγά-σιγά από το πατάρι ή το υπόγειο και κάθε γωνία του σπιτιού γεμίζει χρώματα.

Στο πνεύμα των ημερών, οι «Φίλοι της Νέας Παραλίας», σε συνέχεια της πρωτοβουλίας για την υιοθεσία δέντρων στους κήπους της Νέας Παραλίας, σας καλούμε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου από ώρα 12 π.μ. μέχρι  2 μ.μ. στον Κήπο του Ήχου (δίπλα στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο) για να στολίσουμε το δέντρο μας.

Με τη συμβολική αυτή κίνηση θέλουμε να δείξουμε πως η προηγούμενη δράση δεν τελείωσε απλώς με τη φύτευση των δέντρων αλλά έχει -και θα έχει- συνέχεια καθώς τα δέντρα χρειάζονται την αγάπη και τη φροντίδα μας.

Κρατήστε λοιπόν ένα στολίδι από τα ήδη υπάρχοντα και ελάτε να στολίσουμε το δικό μας δέντρο. Οι μικροί μας φίλοι και όσοι έχετε τη διάθεση, μπορείτε να κατασκευάσετε επί τόπου το στολίδι σας, με τα υλικά που θα φροντίσουμε εμείς να σας προμηθεύσουμε..

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας με τον ενθουσιασμό και την ευαισθησία που επιδείξατε στην πρώτη μας δραστηριότητα.

Οι φίλοι της Νέας Παραλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου