Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Το 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑΣ θα διεξαχθεί 1 με 10 Σεπτεμβρίου 2013 με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Με πάνω από 250 υποψήφιες ταινίες από 35 χώρες και 150 προβολές στο διαγωνιστικό τμήμα, το ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑΣ καθιερώνει έναν σημείο συνάντησης Δημιουργών και Θεατών του κινηματογράφου από όλες τις χώρες. Ταυτόχρονα πετυχαίνει ευθυγράμμιση της σύγχρονης κινηματογραφικής πραγματικότητας στην Ελλάδα με τις μεγάλες εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο ως προς τον Κινηματογράφο, ο οποίος σταθερά βαδίζει προς την Ψηφιακή του Εποχή.

Αφιερώματα θα πραγματοποιηθούν σε μεγάλα Φεστιβάλ του Τόκιο, της Φινλανδίας, της Αγγλίας και της Αμερικής, δύο μεγάλα αφιερώματα στους σημαντικούς Έλληνες σκηνοθέτες Λουκία Ρικάκη και Θανάση Ρεντζή, ενώ παράλληλα θα αναπτυχθούν εικαστικές εκθέσεις, φωτογραφικά πανοράματα και μουσικές βραδιές.


Το 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΘΗΝΑΣ θα παρουσιάσει ταινίες μυθοπλασίας, Ντοκιμαντέρ, Video Art, Animation, Experimental, ενώ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Wildlife Vaasa της Φινλανδίας (Partner του Φεστιβάλ) διοργανώνει και παρουσιάζει το «1ο Διεθνές Πανόραμα οικολογικών και επιστημονικών ταινιών», συνεισφέροντας στην διάδοση της επιστήμης μέσω της δύναμης των νέων οπτικοακουστικών μέσων και ψηφιακών τεχνολογιών που χρησιμοποιούνται σήμερα από τους επιστήμονες ανά τον κόσμο.

Νέος Partner συνεργάτης του Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας το Wildlife Conservation Film Festivals από την Αμερική, που αναπτύσεται στην Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, την Ουάσιγκτον και σε άλλες αμερικανικές πόλεις.

Περισσότερες Πληροφορίες προσεχώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου