Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΠΑΟΚ - METALIST 0-2

Δυστυχώς η ιστορία επαναλήφθηκε. Όπως και τον Οκτώβριο του 1991, όταν ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε κεκλεισμένων των θυρών την αυστριακή Σβαρόφσκι Τιρόλ απ’ το Ίνσμπρουκ και πλήρωσε την ατυχία του (είχε δύο δοκάρια) και την έλλειψη των οπαδών του χάνοντας το ματς με 0-2 από δύο γκολ του Βέστερχαλερ, έτσι και στην αναμέτρηση του 3ου προκριματικού για το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μέταλιστ.

Εκτός από την άδεια Τούμπα, λόγω της τιμωρίας του ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος που μπήκε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο, στάθηκε άτυχος. Αρχικά μόλις στο 4′ γύρισμα του Σαλπιγγίδη προς τον Λούκας και αδύναμο σουτ του Ισπανού απ’ το ύψος της μικρής περιοχής.


Ακολούθως στο 14′ και το τετ α τετ του Γιώργου Γεωργιάδη έπειτα από πάσα χειρουργικής ακρίβειας του Αλέξανδρου Τζιόλη. Ο νεαρός ακραίος έκανε κακό κοντρόλ και τον πρόλαβε ο αντίπαλος τερματοφύλακας στην έξοδο.


Ακολούθησε νέα ευκαιρία, στο 30′ αυτή τη φορά με τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος σε γύρισμα του Λίνο βρέθηκε μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής, ωστόσο το απ’ ευθείας πλασέ που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα παράλληλα με την εστία.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η ακίνδυνη μέχρι εκείνο το σημείο Μέταλιστ, την οποία είχε βραχυκυκλώσει ο ΠΑΟΚ, προηγήθηκε με εκτέλεση πέναλτι του Μάρκο Ντέβιτς. Πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι του Βίτορ Μιγκέλ, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κοντινή κεφαλιά προς τα πίσω που έστειλε τη μπάλα στο χέρι του Πορτογάλου αμυντικού.

Στο β’ ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν εμφανώς επηρεασμένοι απ’ το αποτέλεσμα και την κόπωση του πρώτου 45λεπτου. Ωστόσο ακόμη και μετά το πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης όπου οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ συνήλθε και πήρε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα. Ως το 72′, όταν σε μια βαθιά μπαλιά ο Χακόμπο βγήκε απ’ την περιοχή, ωστόσο δεν πρόλαβε τον Ντέβιτς, ο οποίος από πλάγια θέση και εκτός περιοχής με φαλτσαριστό ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 στέλνοντας τη μπάλα στην κενή εστία.

Στο σερί των χαμένων ευκαιριών του ΠΑΟΚ προστέθηκε ακόμη μία με τον Σαλπιγγίδη στο 88′ να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με σουτ εντός περιοχής…

ΠΑΟΚ: Jacobo, Lino, Κίτσιου, Κατσουτάνης, Vitor, Τζιόλης, Lazar, Lucas (55′ Oliseh), Γεωργιάδης (66′ Vukic), Αθανασιάδης (76′ Necid), Σαλπιγγίδης

Μέταλιστ: Disljenkovic, Villagra, Moledo, Gueye, Azevedo, Edmar, Torres, Souza (62′ Blanco), Sosa (90′ Krasnoporov), Marlos, Devic (76′ Cristaldo)

ΠΗΓΗ: ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου