Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Εδώ Μακεδονία στην Εγνατία Τηλεόραση από 2/9/2013 (Trailer)

Με αρκετά ενδιαφέροντα (και αποκλειστικά) θέματα και ρεπορτάζ κάνει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 πρεμιέρα η νέα εκπομπή του Αντώνη Οραήλογλου και του Χρήστου Νικολαΐδη «Εδώ Μακεδονία» που θα προβάλλεται στο εξής τις καθημερινές, από τις 14:30 έως τις 16:30, από τη συχνότητα της «Εγνατίας Τηλεόραση».

«Ποδαρικό» στο στούντιο μάς κάνει ο Υπουργός Μακεδονίας- Θράκης κ. Θόδωρος Καράογλου, που θα κληθεί να απαντήσει εάν η επανίδρυση του Υπουργείου του δικαίωσε τις προσδοκίες των Βορειοελλαδιτών για ουσιαστική αποκέντρωση και ενδυνάμωση της Μακεδονίας και της Θράκης.


Επίσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων κ. Στράτος Σιμόπουλος ξεναγεί την κάμερα της εκπομπής στο χώρο των αρχαιολογικών εργασιών ή του «Σταθμού Βενιζέλου» του Μετρό και εξηγεί τι περιλαμβάνει η λύση που επιτεύχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, εξαπολύει μία «επίθεση με το γάντι» στον Γιάννη Μπουτάρη, που τον κατηγορεί ευθέως για τη στάση που κράτησε στην αντιπαράθεση για την απόσπαση των αρχαιολογικών ευρημάτων και επιτίθεται σε άλλους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης που αρνήθηκαν να πάρουν θέση στο ζήτημα!. Τέλος, απαντά με πολύ νόημα στην ερώτηση, εάν η αντιπαράθεση αυτή, σχετίζεται με δική του επιδίωξη να διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης!


Επίσης, στο στούντιο μαζί μας θα είναι και ο Γιάννης Σωπασής, που αποκαλύπτει δύο ιδιαίτερα αρνητικές εξελίξεις, γύρω από τα ασφαλιστικά ζητήματα δύο μεγάλων κλάδων της ελληνικής οικονομίας!

Σε ζωντανή σύνδεση με τις Σέρρες θα δούμε το «λουκέτο» που μπήκε, λόγω έλλειψης χρημάτων, σε πολύ σοβαρή κοινωνικο-προνοιακή δομή!

Τέλος, ο γνωστός δημοσκόπος και πολιτικός αναλυτής Δημήτρης Βασιλειάδης θα παρουσιάσει τα πρώτα στοιχεία γύρω από τις κομματικές προτιμήσεις του εκλογικού σώματος, όπως καταγράφονται αμέσως μετά τη λήξη της θερινής περιόδου!


«Εδώ Μακεδονία», από την «Εγνατία Τηλεόραση», Δευτέρα έως Παρασκευή 14:30 – 16:30.
Παρουσίαση - Αρχισυνταξία Αντώνης Οραήλογλου, Χρήστος Νικολαΐδης
Σκηνοθεσία Φανή Αρβανίτη, Εξωτερικό Συνεργείο Παναγιώτης Περπερίδης, Οπερατέρ Δημήτρης Μενεξές, Κώστας Δαμιανάκης, Μοντάζ: Θανάσης Καρακόλης και Λευτέρης Βιζβίζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου