Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται…

Κανένα άγχος… Καμιά έκπληξη… Κανένας “απών”… Καμία περιπέτεια… Ο ΠΑΟΚ μπήκε για να κέρδισε και το έκανε. Εμφατικά. Εντυπωσιακά. Ισοφαρίζοντας το ρεκόρ μεγαλύτερης ευρωπαϊκής του εντός έδρας νίκη με 6-1. Χειροκροτήθηκε, αποθεώθηκε και έκανε τους Λευκορώσους της Ντιναμό Μινσκ να υποκλιθούν στην ανωτερότητά του. 

Η καλή μέρα φάνηκε από το πρωί… Το “πρωί” του σημερινού ΠΑΟΚ ήταν μόλις το 4ο λεπτό. Το κακό που θα επακολουθούσε για τους παίκτες της Ντιναμό φάνηκε στο ίδιο σημείο…Κόρνερ ο Ρατς, αυτογκόλ ο Νίκολιτς1-0 και η καταιγίδα ξεκινούσε…
Πόσα πολλά μπορεί να πει κανείς για τον Κλάους, αλλά όσα λόγια και να πεις, φροντίζει ο ίδιος να φαίνονται λίγα… Στο 11′, στο 17′ και στο 28′ ένα αυθεντικό χατ-τρικ με όλους τους τρόπους. Στην αρχή κλέβει τη μπάλα από το κοντρόλ του αμυντικού, μετά με κεφαλιά, μετά με ριμπάουντ από λάθος του τερματοφύλακα, πάντα εκεί να στέλνει με την αγαπημένη του… μια επαφή στο πλεκτό, να σηκώνει το δεξί του χέρι και να χαιρετά την κερκίδα που τον αποθεώνει. Δίπλα του ο Ρατς, στην αγαπημένη του δουλειά…Να κερνάει! 3 στα 4 γκολ του ημιχρόνου ήρθαν από δικές του ασίστ, στο 100ο του ευρωπαϊκό ματς… Το 4-0 του ημιχρόνου δεν άφησε αμφιβολίες. Ο νικητής είχε κριθεί, οι Λευκορώσοι ήταν αποκαρδιωμένοι και αποκαρδιωτικοί και έμενε να φανεί τι διαστάσεις θα έπαιρνε το σκορ.

Κι αν το πρώτο ημίχρονο είχε ξεκάθαρο ήρωα, στο δεύτερο είχε…ντεμπούτα! Ντεμπούτο ο “Παπ” στο 46′, ντεμπούτο στα ασπρόμαυρα γκολ του στο 50′… Κι εδώ, η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται… Ντεμπούτο στα γκολ και για τον Φάνη Τζανδάρη, που έκλεισε το σκορ στο 88ο…Νωρίτερα είχαν πετύχει το γκολ της τιμής οι φιλοξενούμενοι με τον Νίκολιτς στο 80ο λεπτό. Ντεμπούτο σε επίσημα ματς και για τον Εγιάλ Γκολάσα, που πήρε αγωνιστικά λεπτά, ψάχνοντας την πλήρη επανένταξή του.
Η βραδιά ήταν αυτή των ρεκόρ. Τρίτος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Europa League ο Σαλπιγγίδης, πρώτο χατ-τρικ στην Ευρώπη από παίκτη του ΠΑΟΚ (και δεύτερο πιο γρήγορο στην ιστορία του Europa) πέτυχε οΚλάους, συμπλήρωσε 100 συμμετοχές ο Ρατς σε ευρωπαϊκά ματς και ο ΠΑΟΚ συνολικά ισοφάρισε το ρεκόρ του στην ευρύτερη εντός έδρας νίκη, που είχε πετύχει πριν από 13 χρόνια, με 6-1 επί της Πρίμπραμ.

Δείτε μέσα από το φακό του paokfc.gr τις αποκλειστικές εικόνες από την αναμέτρηση κόντρα στη Ντιναμό Μινσκ στο γήπεδο της Τούμπας.
Το τέλος μιας ονειρικής βραδιάς αφήνει τη γλυκιά γεύση που…κέρασε η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, που φτιάχνει έναν ΠΑΟΚ που ξεσηκώνει την κερκίδα, με τις ευχές όλων η ανοδική πορεία να μην έχει τελειωμό… Ο ίδιος, γνωστός, απαιτητικός, είπε μετά το ματς: “Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη. Μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα, να δημιουργήσουμε ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στον αντίπαλο. Πρέπει να δουλέψουμε και ατομικά, αλλά και ομαδικά για να είμαστε έτοιμοι και στα πιο δύσκολα ματς, με καλύτερες ακόμη ομάδες”.

Παρακολουθήστε από το paokfc.gr τα στιγμιότυπα του αγώνα ΠΑΟΚ – Ντινάμο Μινσκ για τη 1η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League
Η σύνθεση:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Ρατς (Σπυρόπουλος 72′), Κατσικάς, Βίτορ, Τζιόλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακ (Παπαδόπουλος 46′), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (Γκολάσα 67′)
Ντιναμό Μινσκ: Γκούτορ, Βορόνκοφ (Φιγκερέδο 57′), Σίμοβιτς, Πολίτεβιτς, Ντζα Ντζεντζέ (Αντάμοβιτς 33′), Νίκολιτς, Ουντόζι (Ρασάντκιν 88′), Κάρποβιτς, Μπανγκουρά, Βερέτιλο, Στάσεβιτς

ΠΗΓΗ: ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου