Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Στόχος τώρα, το Προολυμπιακό

Πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε η Εθνική ομάδα μπάσκετ απέναντι στην Ισπανία, από την οποία έχασε με 73 - 71 στην προημιτελική φάση του φετινού Ευρωμπάσκετ, η οποία διεξάγεται στη σάλα "Πιερ Μορουά", σε περίχωρο της Γαλλικής πόλης Λιλ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο τέταρτο και κρίσιμο δεκάλεπτο του ματς εγκλωβίστηκε από την εξαιρετική άμυνα των Ισπανών, αφού πέτυχε στο διάστημα αυτό μόλις δέκα τέσσερις πόντους. Σημειώνεται πως η χώρα μας έχει να νικήσει τους Ίβηρες σε νοκ - άουτ αγώνα επίσημης διοργάνωσης της FIBA από το μακρινό 1995, ενώ δεν έχει κερδίσει ποτέ την Ισπανία, όταν διαθέτει στη σύνθεσή της τον τριανταπεντάχρονο πλέον παίκτη του NBA, Πάου Γκασόλ.

Μοναδικός στόχος του Ελληνικού συγκροτήματος είναι πλέον η κατάληψη μίας από τις προνομιούχες θέσεις, από την πέμπτη ως την έβδομη, οι οποίες οδηγούν στο Προολυμπιακό τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί του χρόνου, πριν την Ολυμπιάδα, η οποία θα γίνει το καλοκαίρι του 2016 στο Ρίο. Η πόλη, που θα φιλοξενήσει τους αγώνες του τουρνουά είναι ακόμη άγνωστη.

Η Εθνική μας προετοιμάζεται πια για το κατατακτήριο παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (5 το απόγευμα, ώρα Ελλάδας), στο οποίο θα αντιμετωπίσει αντίπαλο, που θα γίνει γνωστός από τα επόμενα ματς της προημιτελικής φάσης του Eurobasket.

Μ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου