Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Μεγάλη νίκη με επική ανατροπή

Τη δεύτερη νίκη της στον τρίτο όμιλο της πρώτης φάσης του φετινού Ευρωμπάσκετ, στο Ζάγκρεμπ πέτυχε απόψε η Εθνική ομάδα μπάσκετ έναντι της οικοδέσποινας Κροατίας με 72-70. Το εθνικό μας συγκρότημα παρότι ήταν πίσω στο σκορ έως τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του ματς έκανε το ντεμαράζ και με άμυνα, που "έσπαγε κόκκαλα" κατάφερε να φτάσει στο στόχο.

Τρεις φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι Κροάτες προηγήθηκαν στο σκορ με 10 πόντους, την τελευταία φορά με 51-61, αλλά οι διεθνείς μας υπερέβαλαν εαυτό και με ηγέτες τον Μπουρούση στην άμυνα και το Σπανούλη στην επίθεση πήραν μία επική νίκη μέσα στη Zagreb Arena.

Το επόμενο ραντεβού της Εθνικής μας με τη διοργάνωση είναι την ερχόμενη Τρίτη με αντίπαλο τη Γεωργία και θα ακολουθήσουν Σλοβενία και Ολλανδία. Σκοπός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι η κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλό της, προκειμένου να αποφύγει το μεγαθήριο, που λέγεται Σερβία, στη νοκ - άουτ αναμέτρηση της δεύτερης φάσης του Eurobasket, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 12 Σεπτεμβρίου στη Λιλ της Γαλλίας.

Μ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου