Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Το "έλα, να δεις"...

Όση διάθεση και να 'χει κανείς, ν' ασχοληθεί με τα δρώμενα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη Θεσσαλονίκης, την χάνει βλέποντας όσα εξελίσσονται στο ιστορικό σωματείο με "ταχύτητα φωτός".
Πριν λίγες ώρες ο Αθλητικός Σύλλογος με ανακοίνωση, που ανήρτησε στην ιστοσελίδα του ήρε την εμπιστοσύνη του προς την "ομάδα Αρβανιτίδη" και ανέθεσε τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος στο Βεροιώτη επιχειρηματία Θόδωρο Καρυπίδη.

Ως αιτία αλλαγής της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της περασμένης Δευτέρας ο Α.Σ. Άρης αναφέρει τους προπηλακισμούς, τις απειλές και τις ρεβανσιστικές τάσεις, που επέδειξαν ψηφοφόροι της "ομάδας Αρβανιτίδη" προς οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου, καθώς και το γεγονός ότι τα ίδια άτομα απαγόρευσαν σε εννέα τακτοποιημένα -από πλευράς συνδρομών- μέλη του Α.Σ. να ψηφίσουν στη διαδικασία για την ανάδειξη του νέου εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος των κιτρίνων.

Υπενθυμίζουμε πως η προχθεσινή ψηφοφορία είχε λήξει με ψήφους 38 - 36 υπέρ του σχήματος Αρβανιτίδη. Τελικά, στο ποδόσφαιρο των κιτρίνων συμβαίνει αυτό που διακατέχει, ως αίσθημα, ένα μεγάλο τμήμα της Ελληνικής κοινωνίας: "Όπου μιζέρια και γκρίνια"...  

Μ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου