Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Δεκάδες Προσωπικότητες μιλούν για τον Ντίνο Χριστιανόπουλο

«Συνεντεύξεις προσωπικοτήτων για τον ποιητή Ντίνο Χριστιανόπουλο», είναι ο τίτλος του βιβλίου του κ. Ιωάννη Καμπούρη, του οποίου η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων της κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θεσσαλονίκης.

Ο συγγραφέας γνωρίζει προσωπικά 35 χρόνια, τον Μεγάλο Έλληνα Ποιητή, Ντίνο Χριστιανόπουλο και αποφάσισε, να κάνει ένα «διαφορετικό αφιέρωμα» στην προσωπικότητα και το έργο του, το οποίο αποτελεί πολύτιμη κληρονομιά της Τέχνης και όλων των Ελλήνων.


Ο κ. Ιωάννης Καμπούρης, σε μία «δημοσιογραφική έρευνα» πολλών ετών, απευθύνθηκε και συνομίλησε με κορυφαίους ανθρώπους της τέχνης, του πολιτισμού, καλλιτέχνες, πολιτικούς.


Για τον Ντίνο Χριστιανόπουλο, μεταξύ των δεκάδων προσωπικοτήτων, ζώντων και μη, θα διαβάσετε τι είπαν οι: Θεόδωρος Αγγελόπουλος, Ανδρέας Βουτσινάς, Μίκης Θεοδωράκης, Σαράντος Καργάκος, Εμμανουήλ Κριαράς, Μαρινέλλα, Δημήτρης Μητροπάνος, Βίκυ Μοσχολιού, Μιμή Ντενίση, Νίκος Παπάζογλου, Τίτος Πατρίκιος, Ντέμης Ρούσσος, Ζωζώ Σαπουντζάκη και πολλοί άλλοι.


Το ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ βιβλίο του κ. Ιωάννη Καμπούρη, ολοκληρώνεται με συνέντευξη του Ντίνου Χριστιανόπουλου.


Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν το βιβλίο μπορούν να επικοινωνήσουν με τον συγγραφέα κ. Ιωάννη Καμπούρη στο e-mail: Ikampouris@hotmail.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου