Επικοινωνήστε με το SPOTAKI, αποστολή δελτίων τύπου, δράσεων και παρουσιάσεων, 
στο E-mail: spotakigr@gmail.com

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Mαθαίνουμε να ζούμε με ανθρώπους που ζουν με HIV/AIDS (Video)

Το Κέντρο Ζωής παρουσιάζει το νέο του video spot με τίτλο ‘’Βρικόλακας’’, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία The Newtons Laboratory. 

Κλείνοντας φέτος 25 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και υποστήριξης των ανθρώπων που ζουν με HIV/AIDS, των οικογενειών και των συντρόφων τους, πιστό στο τρίπτυχο υποστήριξη -πρόληψη – εκπαίδευση, γνωρίζει ότι μόνο αν μάθουμε πραγματικά τι είναι ο ιός HIV και πώς μεταδίδεται, θα καταλάβουμε ότι δεν έχουμε τίποτα απολύτως να φοβηθούμε δίπλα στους ανθρώπους που ζουν με αυτόν. 

Το spot έχει ακριβώς αυτόν τον στόχο: Προσκαλεί τον κόσμο να γνωρίσει τον ιό, πώς μεταδίδεται, πώς προφυλάσσεται, και να αντιληφθεί ότι στην ουσία δεν υπάρχει κανένας λόγος να απομονώνονται οι οροθετικοί συνάνθρωποι μας. 




Ο HIV δεν μεταδίδεται από κοινωνικές επαφές (αγκαλιά, χειραψία, φιλί ), την καθημερινή συναναστροφή στο σπίτι, στην εργασία, στο σχολείο, στο θέατρο κ.λπ., ούτε από την τουαλέτα, τα ρούχα, τα είδη οικιακής χρήσης, την θάλασσα ή την πισίνα, τα ζώα ή τα έντομα. 

Την παραγωγή του video spot έκανε η Filmiki Productions σε σκηνοθεσία των The Core. 

Περισσότερες πληροφορίες: 
Γραφείο Αθηνών: Ιερά οδός 42,10435,Κεραμεικός, Αθήνα Τ: 210 72 57 617 
Γραφείο Θεσσαλονίκης: Εγνατία 112,54622, Θεσσαλονίκη Τ:2310 23 70 40

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου